Saturday, December 30, 2006

jävlar anamma

Jag har köpt flygbiljetten. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga. Jag är helt spattig, hela min kropp vränger sig snart ut och in. Det kan inte bli mer påriktigt än såhär. Shit.

Andrea, Well behaved woman does not make history (Mae West)

3 comments:

Sissel said...

Du kommer til å få en kjempefin tur Andrea! Vær ikke redd, bare hopp i det (men hopp ikke ut av flyet, spesielt ikke over Somalia).
Jeg kommer til å savne deg fra lille dumme Norge :(

Sissel

Andrea said...

Sissel:
Men Norge är ju ett jättefint och spännande land. Du ska vara glad att du slipper sommarvärmen, maten, människorna, friheten och Afrika. Du får ju äta nordnorska fiskbullar, och det får inte jag *avundsjuk*. Jag skickar nåt SMS till dig, sen så ses vi i landet Afrika snart. Vet inte hur jag ska få in nettopp i detta svaret, men men.

Andrea

Sissel said...

Ja jeg er veldig klar for å reise til Afrika nå! Landet altså. Kanskje ikke til hovedstaden Sør-Afrika akkurat, for den er vel i grunn nesten som en vestlig by. Men når jeg er kommet til Norge igjen så skal jeg med en gang begynne å fikse meg inn i røde kors eller noe, så jeg kanskje kan få jobbe for litt mat. Og så kan vi reise rundt og lete etter lykken etterpå. Nettopp!